Priorin® Shampoo

- Stärker och vårdar

Priorin® Shampoo

- Stärker och vårdar

Stärkande schampo för hår som behöver extra näring.

Stärkande schampo för hår som behöver extra näring

Priorin® Shampoo rengör skonsamt ditt hår tack vare en speciell sammansättning av naturligt hirsextrakt, glykoproteiner och B5-provitamin, som stärker, vårdar och återfuktar håret. Priorin® Shampoo kan användas varje dag, gärna i kombination med Priorin® kapslar.

Så funkar Priorin® Shampoo

Både ditt hår och din hårbotten utsätts för stora påfrestningar i vardagen. Allt ifrån föroreningar i luften till hårspray, mousse och andra stylingprodukter. För att ditt hår ska kunna bli helt rent behöver det tvättas med ett schampo som har ingredienser som både rengör och vårdar. På så sätt minskar du risken för att det ska upplevas som fett och tyngas ner, och du får dessutom en ren hårbotten.

Genom att försiktigt massera in hela håret noggrant löser schampot upp både fett och smuts. Du kommer även att öka blodcirkulationen i skalpen vilket i sin tur kan stimulera dina hårrötter på ett positivt sätt.

En av nyckelingredienserna i Priorin® schampo är Vitamin B5 som bidrar med näring och fukt till håret. Avsluta gärna med valfritt vårdande balsam och unna dig en hårinpackning då och då så kommer du ha alla förutsättningar för ett välmående hår.

Köp Priorin® Shampoo