Priorin® kapslar

- kosttillskott för håret

Priorin® kapslar

- kosttillskott för håret

Bevara ett friskt och hälsosamt hår med Priorin®. Innehåller bl.a. biotin, som bidrar till att bibehålla normalt hår.

Om hårväxt

Visste du att håret är den näst snabbast växande vävnaden på kroppen? Bara benmärg växer snabbare. I genomsnitt så växer håret cirka en centimeter per månad och det beror på att hårroten har en mycket aktiv ämnesomsättning. Den producerar ständigt nya celler för växande hår. Klicka här för mer spännande information kring hårväxt och hur hårets livscykel ser ut.

Läs mer

Varför Priorin® kapslar?

  • Rätt näring inifrån är en förutsättning för att håret ska må bra. Priorin® kapslar har en väl beprövad sammansättning som är skräddarsydd för ett välmående hår och hårväxt.
  • Priorin® utvecklades år 1959 i Schweiz av Dr. Med. Kurt Bosch och kemisten Mr. Hans Stehle som då var först med en systemisk produkt mot periodiskt håravfall.
  • Priorin® kapslar har snart 60 års produkterfarenhet på den europeiska marknaden och finns idag världen över.
  • Priorin® kapslar är speciellt framtagen för kvinnor med tunt hår, men fungerar även på män förutsatt att hårrötterna fortfarande är aktiva.

Priorin® kapslar kan vara ett bra val för dig med uttunnat hår som är i behov av extra näring. Priorin® kapslar är ett kosttillskott som tillför biotin till hårrötterna och bidrar till att bevara ett normalt hår. Priorin® kapslar innehåller även en kombination av hirsextrakt, vitamin B5 (pantotensyra) och aminosyran L-cystin.

Så använder du Priorin® kapslar

För att uppnå bästa resultat bör du använda kapslarna i minst 3-6 månader. Detta på grund av hårets långsamma tillväxt - håret växer bara cirka en centimeter i månaden. Vi rekommenderar två kapslar dagligen under de första 90 dagar. Efter det kan du ta en kapsel per dag som underhållsdos. Du kan när som helst påbörja en ny 90-dagarskur. Priorin® kapslar är lämplig både som långvarig användning och som kur vid behov.

Priorin® kapslar är ett kosttillskott lämpligt för vuxna och barn över 12 år. Gravida och ammande bör rådfråga läkare eller barnmorska innan användning. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en välbalanserad kost eller en hälsosam livsstil. Den rekommenderade dygnsdosen bör inte överskridas.

Priorin® kapslar finns i två förpackningsstorlekar: Priorin® 60 kapslar och Priorin® 180 kapslar.

Hur fungerar Priorin® kapslar?

Hårroten sträcker sig djupt in i de undre skikten av huden. Den är fodrad med en rad celler och ser ut som en lök anordnad i skikt där varje skikt spelar en viss roll när hårstrået bildas. Håret formas i hårroten och förses med näringsämnen via blodkärl. Här produceras byggstenar för håret. De ger håret stabilitet och bidrar till hårets färg.

För att bevara en normal hårväxt är en god tillförsel av näringsämnen till hårrötterna viktig. Det är här Priorin® kommer in och hjälper till. Priorin® kapslar innehåller nämligen näringsämnen som tillförs direkt till hårrötterna – inifrån. Bland annat innehåller Priorin® kapslar biotin som bidrar till att bevara ett normalt hår. Dessutom innehåller kapslarna hirsextrakt, pantotensyra som även kallas vitamin B5 samt L-cystin som är en naturlig byggsten i håret

Vad innehåller Priorin® kapslar?

Vad innehåller Priorin® kapslar

Priorin® är ett kosttillskott som tillför en skräddarsydd uppsättning av näringsämnen såsom vitaminer (biotin och pantotensyra), aminosyra (L-cystin) och hirsextrakt direkt till hårrötterna.
Biotin (vitamin B7) kallas också vitamin H eller hud vitamin eftersom detta vitamin bidrar till att bevara ditt normala hår och din normala hud.
L-cystin är en aminosyra och en viktig byggsten i proteinet keratin. Detta protein är en huvudsaklig komponent i bland annat hår och naglar.
Hirsextrakt, som kommer från ett av världens äldsta sädesslag.
Pantotensyra tillhör gruppen B vitaminer (vitamin B5) och bidrar till normal energiomsättning. Pantotensyra har en central funktion där celldelningen är snabb, till exempel i hårrötterna.

Dosering

För att uppnå bästa resultat bör Priorin® kapslar användas under minst 3–6 månader på grund av hårets långsamma tillväxt. Resultat kan ses redan efter 12 veckor. Du kan övergå till underhållsdos när du har använt Priorin® i 90 dagar. Du kan när som helst påbörja en ny 90-dagarskur.

Cirkel med symboler för två klockor och två kapslar omsluten av hårstrån

Startdos

Tag 2 kapslar per dag under de första 90 dagarna. Kapslarna kan tas samtidigt eller vid olika tidpunkter. Kapslarna ska sväljas hela med lite vätska.

Cirkel med symboler för klocka och kapsel omsluten av hårstrån

Underhållsdos

Tag 1 kapsel per dag så länge du önskar och känner behov av ett kosttillskott.

Allergier

Om du är allergisk mot något av innehållsämnena skall Priorin® inte användas. Se innehållsförteckning för Priorin® kapslar här.
Till innehållsförteckningen

Nöjda användare

76% rekommenderar Priorin Kapslar

Rekommenderas av 76% enligt Smartson test

300 testpiloter har provat Priorin® kapslar under 3 månader. Resultatet visade att Priorin® rekommenderas av 76% av de testpiloter som slutförde testet och frågeformularet, enligt Smartson test 2018.
Majoriteten av testpiloterna säger att de ser märkbara förbättringar på hårets kvalitet efter att de tagit Priorin® kapslar och skulle varmt rekommendera produkten till en vän. Många beskriver håret som blankare, mer livskraftigt och välmående. Vissa har fått beröm från deras frisörer som märkt en tydlig skillnad.

”Väldigt tacksam att jag har fått prova Priorin®. Det har stärkt mitt hår och gjort det friskare och mer livfullt. Håret har fått en ”kick” känns det som.” Anna