Hårtrender 2019

Hårtrender 2019

Året börjar lida mot sitt slut och det är dags att ta en titt i spåkulan och se vilka hårtrender 2019 har att erbjuda. Häng med!

Den första halvan av det nya året kommer domineras av praktiska frisyrer som funkar för både långt och kort hår. Perfekt för dig som inte har tid eller lust att spendera timmar med styling på morgonen. Här nedan listar vi några av hårtrenderna som du kommer se mycket av framöver.

Avslappnande lockar

Kvinna med vågigt hår

Nu kan du som har naturligt fall på håret låta det hänga fritt. Den vågiga strandlooken kommer att bli allt mer populär i vår och det ska helst se lite slarvigt ut. Har du spikrakt hår kan du snurra upp håret i två knutar över natten och krama i lite saltvattenspray i längderna på morgonen. Beach-look och romantiskt i ett.

Superkorta

Kvinna med glasögon och kort hår

Det senaste årets kvinnliga frigörelse ses även i modeskaparnas kommande kollektioner. Modellerna har pojkkorta frisyrer med det där lilla extra, och vissa har till och med snagg. Nu behöver man inte vara så extrem för att förnya sitt utseende, men varför inte klippa lite mer än vanligt?

Backslick

Kvinna med bakåtkammat hår

Att denna 80-talsklassiker skulle komma tillbaka tackar vi för. En relativt enkel och snygg frisyr som passar de flesta hårlängder. Perfekt när du vilar håret mellan schamponeringar men ändå vill känna dig fin. Sätt upp det i en hästsvans, knut eller varför inte utsläppt som efter en dag på stranden?

Hårband

Kvinna med diadem

Här kan du välja och vraka mellan scarfs, diadem med rosetter eller sidenband. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. Ha kul och matcha dina outfits med den här söta trenden som passar de flesta stilar och tillfällen.

Ruffs och bred sidbena

Kvinna med rufsigt hår och sidbena

Tycker du det är svårt att få till en perfekt look på morgnarna? Då borde du kolla in den här trenden. Den kallas ”bed head” och det är precis som det låter. Ett mer eller mindre kontrollerat morgonruffs i en bred sidbena som får dig att känna dig stylad utan större ansträngning. Locka håret i olika stora sektioner eller använd en vågtång för att få till lagom lockiga och rufsiga sektioner. Kamma över i en bred sidbena och voilà!

Svårt att få till sidbenan? Försök att tvinga ner håret med hårklämmor åt det håll du vill att benan ska ligga åt. Låt dem sitta kvar i någon timma. Behöver du lite extra hjälp? Testa med en fixerande spray, så som hårspray, men använd med måtta! Lycka till!

God fortsättning och gott nytt hårår önskar vi på Priorin!

Priorin Sweden BlogArticle

CH-2018-11-435

Categories
tips & tricks